Alarmsysteem
Alarmsysteem
Veiligheidzorg in
Workum
[Terug naar Workum]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Veiligheidzorg
Postbus 49
8710 AA Workum

tel: 088-1110050

Extra informatie

Veiligheidzorg, gevestigd in het Friese Workum, is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van elektronische beveiliging. Onze medewerkers zijn de afgelopen 15 jaar steeds werkzaam geweest op het gebied van installeren en onderhouden van alarmsystemen bij particulieren thuis.   
Waarom Veiligheidzorg? Wij willen graag de zorg voor uw veiligheid op ons nemen. Veiligheid door het installeren van gecertificeerde apparatuur. Zorg door direct te reageren op alarmmeldingen en het uitvoeren van Service & Onderhoud. Dit alles gecombineerd met een uitstekende dienstverlening en klanttevredenheid. Daar staan wij voor! 
 
Onze mening is echter dat de tarieven die momenteel gehanteerd worden, met name voor de particulier, te hoog zijn. Zeker in deze financieel moeilijke tijd. 
 
Wij houden van duidelijkheid. Daarom bespreken wij altijd vooraf met onze klanten wat de kosten zullen zijn. Zo komt u nooit achteraf voor onverwachte verassingen te staan. 
 
Graag willen wij u alle veiligheid geven waar u recht op heeft. Veiligheidzorg staat altijd voor u klaar!