Alarmsysteem
Alarmsysteem
S.B. Techniek Inbraakbeveiliging in
Wolvega
[Terug naar Wolvega]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

S.B. Techniek Inbraakbeveiliging
van Nijmegen Schonegevelstraat 1a
8471BP Wolvega

tel: 0561 616668

Extra informatie

S.B. Techniek is al 25 jaar werkzaam in de beveiliging zowel bouwkundig als elektronisch bij particulieren en bedrijven.   
S.B. Techniek heeft een goede naam opgebouwd en hecht veel waarde aan service en kwaliteit. 
 
S.B. Techniek is een NCP erkend Borg beveiligingsbedrijf en werkt nauw samen met de Politie en met verzekeringsmaatschappijen. 
 
Als erkend beveiligingsbedrijf moet S.B.Techniek aan strenge eisen voldoen en voortdurend bijgeschoold worden over de nieuwste ontwikkelingen. S.B. Techniek is bevoegd om Borg certificaten af te geven. Deze certificaten mogen alleen worden afgegeven als het bedrijf of huis aan de voorgeschreven eisen voldoet.Bij S.B.Techniek kunt u naast bouwkundige en elektronische beveiliging ook nog terecht voor kluizen, camerasystemen, toegangscontrole en brandmeldinstallaties. Wilt u meer weten, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt altijd bij ons terecht voor een vakkundig advies. 
 
Veilig Wonen. 
 
Beveiligen : geen luxe maar noodzaak. Iedere minuut wordt ergens in Nederland een huis of bedrijf door een inbreker bezocht.Misschien is het u ook wel eens overkomen. Ramen en deuren vernield, bezittingen verdwenen, een onbekende heeft rondgesnuffeld in uw spullen terwijl u lag te slapen of er niet was. In vergelijking met omringende landen wordt er in Nederland veel te vaak ingebroken. Gelukkig kunt u zelf heel wat doen om zo’n ervaring te voorkomen. Door veilig, zichtbaar, en bewust te wonen, en de juiste maatregelen te nemen. Een inbreker zal dan negen van de tien keer uw huis of bedrijf overslaan.