Alarmsysteem
Alarmsysteem
Perfect Telecom in
Stiens
[Terug naar Stiens]

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van alarmsysteem bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de alarmsysteem bedrijven. U ontvangt eenmalig een email.

Perfect Telecom
Seerob 12
9051 VA Stiens

tel: 058 7676588

Extra informatie

Beveiliging   
Als het gaat om de beveiliging van uw bedrijf of woonhuis, dan bent u bij Perfect Telecom aan het juiste adres. Omdat de huidige samenleving steeds meer vraagt om maatregelen tegen inbraak, brand, toegangscontrole en cameraobservatie bieden wij voor uw bedrijf een compleet pakket. 
 
Waarom Perfect Telecom? 
 
Omdat Perfect Telecom tevens de expertise heeft op het gebied van telecommunicatie en automatisering kunnen wij u alle aspecten van beveiliging bieden. Denkt u eens aan de koppelingen met uw IT omgeving of telefooncentrale en de mogelijkheden van alarmmelding. Met onze perfecte camerasystemen bieden wij u en uw alarmcentrale de mogelijkheid om eerst te kijken of er daadwerkelijk iets bij uw bedrijf aan de hand is. 
 
Advies 
 
Omdat elke situatie verschillend is, begint goede beveiliging met een goed advies. Dat bestaat uit een risicoanalyse met behulp van de VRKI waarna aan de hand van een Programma van Eisen (PVE) en een beveiligingsplan de noodzakelijke maatregelen worden voorgesteld. 
 
Daarbij gaat het o.a. om: 
 
  • Organisatorische meetregelen 
  • Bouwkundige maatregelen 
  • Elektronische maatregelen 
  • Elektrische maatregelen 
  • Compartimentering. (meeneembeperkende maatregelen) 
  • Alarmopvolging 
  • Reactie Alarmopvolging 
 
Controle 
 
Als er een eis van een belanghebbende of verzekeringsmaatschappij is, kan de installatie gekeurd worden door een onafhankelijke keurmeester. Voor elke installatie wordt het Attest/Opleverbewijs afgegeven. 
 
GARANTIE, SERVICE EN ONDERHOUD 
 
Na afsluiting van een onderhoudscontract, kunt u rekenen op verregaande service en professioneel onderhoud. 
 
KWALITEIT 
 
Goede kwaliteit staat voorop. Daarom wordt uitsluitend gewerkt met goedgekeurde beveiligingsmaterialen die volgens de geldende eisen en normen worden geïnstalleerd. Daarnaast zijn wij verplicht ons te houden aan installatievoorschriften. 
 
Voor ons is kwaliteit en betrouwbaarheid vanzelfsprekend.